BREAKING DAWN

2010. szeptember 13., hétfő

ÚJ BLOG

Sziasztok!

Nyitottam egy új blogot, ami egy saját történetet mutat be.

A prológus és az első fejezet már fent is van!

A szereplők mind az enyémek, ahogyan a környezet is, tehát ez teljesen kútfőből jött.

Remélem tetszeni fog nektek, mert szerintem amit leírok, az bárkivel megtörténhet.

A történetben nagy szerepe van az érzelmeknek, a barátságnak, de legfőképpen a szerencsének!

Rövid tartalom:

Kiss Mira mára egy független, gyermekeit egyedül nevelő édesanyává vált, akinek barátnői az igazi támaszai. Emma és Claire, teljesen különböznek egymástól, mégis náluk jobb barátot nem is kívánhat a lány. Az élete meglehetősen rossz mederben folyik, ami a barátságukra is kihat. A lányok sajnos nem tudnak segíteni barátnőjüknek, ha ő nem akarja, így leveszik a kezüket róla, de mégis mindig figyelnek, mert az ördög sohasem alszik. Így Mirának egyedül kell megbirkóznia egy szenvedéllyel, mely olyan mélységekbe tudja rántani az embert, ahonnét, már nincs visszaút. Neki mégis sikerül, de milyen áron? Lehet elveszti a számára fontos embereket? Mennyit bír egy barátság? Mennyit bír egy törékeny nő?


Majd megtörténik, amire senki sem számított! Fortuna őt választja ki, és az ölébe hullik egy kegyetlen nagy összeg, de hogyan? Így itt az ideje az engesztelésnek, a bulinak, és egy kis lazításnak. Irány Vegas, az a város, ahol, csak azt kiabálja az ember, hogy: ENJOY! Majd olyan emberekbe botlanak egy klubban, akikre soha nem számítottak, még legmerészebb álmaikban sem. Na jó ott igen, hiszen ez a történet is így született.




A fejlécért nem győzök köszönetet mondani Claire-nek, mert FANTASZTIKUS LETT!

Remélem fogjátok ezt a sztorit is olvasni, mert rá kell jönnöm arra, hogy az ilyen történeteket nem igazán olvassák az emberek.

Pedig sokkalta másabb, mint egy fanfiction!

Ezért is teszem ki ezt a képet, és biztatok mindenkit, hogy kezdjen bele egy saját történetbe!


Sok követőt várok ehhez a bloghoz is!

Kellemes olvasást!

Puszy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése